KRONERULLING!

Kronerulling – Hest er best på ridebanen!

Vær du også med å bidra til innkjøp av en ny skolehest! Hestene som brukes i rideskolen eies enten av Nordreisa rideklubb eller de lånes inn for en periode. Nå er tiden inne for å gå til innkjøp av en ny firbeint venn for unge og gamle. Til dette trenger vi din hjelp!

Det er fritt fram for hvem som helst å gi et beløp. Når man gir sitt bidrag kan man dessuten velge å utfordre sine bekjente til å delta i kronerullinga.

Bruk Nordreisa Rideklubb sin kronerullingskonto i SpareBank 1 Nord-Norge 4740.13.54588 eller Vipps til 500608. Merk innbetalingen med opplysninger om hvem du utfordrer eller send en e-post med disse opplysningene til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Alle som utfordres vil bli kontaktet.

Hvis rideklubben er så heldig å få inn mer penger enn det den nye hesten koster, så har vi mange gode formål pengene kan brukes til. Vår målsetting er å få inn kr 40 000,- på denne kronerullinga.

Vi er takknemlige for både små og store beløp!