Kronerulling

kronerulling

Endelig kan Nordreisa Rideklubb bli herre over eiendommen hvor ridesenteret ligger. 
Vi får kjøpe eiendommen Nylund av Nordreisa kommune for totalt kr 35 000,- inklusiv kostnader.  Dette er et betydelig beløp for oss, og vi vil forsøke å skaffe pengene gjennom en kronerulling.

Vi oppfordrer alle rideklubbens venner, brukere av ridesenteret og det lokale næringsliv til å bidra med et beløp.

En av rideklubbens venner er Øistein Heidenberg.  Han vil gjerne hjelpe rideklubben og gir kr 500 til formålet.  Samtidig oppfordrer han Bjarne Josefsen, Hege Hansen og sin arbeidsgiver, SpareBank 1 Nord-Norge, til å bidra. 

Banksjef Johnny Mikkelsen i SpareBank 1 Nord-Norge tar oppfordringen på strak arm og skriver ut en gavesjekk på kr 5000,-.  Han sender oppfordringen videre til Ymber AS og Nordtro AS. 

Det er for øvrig fritt frem for hvem som helst å gi et beløp, man trenger ikke å bli oppfordret.  Bruk Nordreisa Rideklubb sin kronerullingskonto i SpareBank 1 Nord-Norge 4740.13.54588. Merk innbetalingen med opplysninger om hvem du utfordrer eller send en e-post med disse opplysningene til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .  

Alle som utfordres blir kontaktet pr. brev eller e-post.  

Hvis rideklubben er så heldig å få inn mer penger enn det eiendomsoverdragelsen koster, så har vi mange gode formål pengene kan brukes til. Vår målsetting er å få inn kr 50 000,- på denne kronerullingen. 

Vi er takknemlige for både små og store beløp. Størrelsen på gaven blir ikke offentliggjort. 

Følg kronerullingen her på vår hjemmeside.

KRONERULLING!

Kronerulling – Hest er best på ridebanen!

Vær du også med å bidra til innkjøp av en ny skolehest! Hestene som brukes i rideskolen eies enten av Nordreisa rideklubb eller de lånes inn for en periode. Nå er tiden inne for å gå til innkjøp av en ny firbeint venn for unge og gamle. Til dette trenger vi din hjelp!

Det er fritt fram for hvem som helst å gi et beløp. Når man gir sitt bidrag kan man dessuten velge å utfordre sine bekjente til å delta i kronerullinga.

Bruk Nordreisa Rideklubb sin kronerullingskonto i SpareBank 1 Nord-Norge 4740.13.54588 eller Vipps til 500608. Merk innbetalingen med opplysninger om hvem du utfordrer eller send en e-post med disse opplysningene til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Alle som utfordres vil bli kontaktet.

Hvis rideklubben er så heldig å få inn mer penger enn det den nye hesten koster, så har vi mange gode formål pengene kan brukes til. Vår målsetting er å få inn kr 40 000,- på denne kronerullinga.

Vi er takknemlige for både små og store beløp!

 

KRONERULLING - STATUS

Pr. 31. desember  2011 har vi fått inn kr 23 970,- på kronerullingskontoen. 

Følgende har betalt og disse er utfordret så langt:

 
Søk i nettsiden
Besøkende
Vi har 32 gjester her nå
Logg inn
Her kan du logge inn, eller skaffe deg brukerkonto dersom du ikke allerede er registrert!