Kontakt WEB-administrator

Som web-administrator er det svært nyttig med tilbakemeldinger om saker som er tilknyttet nettsiden, som f.eks feil, mangler, ris & ros, eller annet som kan dukke opp. Også dersom du har innloggingsproblemer, eller ikke får registert deg som bruker kan jeg hjelpe deg. Har du noe du vil ha publisert på klubben hjemmeside, eller syns det er noe spesielt vi bør skrive om, ikke nøl med å ta kontakt.

Send meg gjerne en e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen (KUN for saker som angår nettsiden, for andre hendvendelser finner du kontaktinfo her).

Du kan også legge igjen en kommentar nedenfor, innloggede brukere får sine kommentarer publisert der og da, mens gjester og andre som ikke er innlogget må dessverre vente på at innlegget er godkjent før det publiseres, for at nettsiden skal beskyttes best mulig mot misbruk og spamming. Det er fort gjort å opprette bruker-konto på nettsiden, men husk at alle brukere MÅ benytte fullt navn.

 
Søk i nettsiden
Besøkende
Vi har 25 gjester her nå
Logg inn
Her kan du logge inn, eller skaffe deg brukerkonto dersom du ikke allerede er registrert!